Comfort Air Technológia (Tensoval mobil)

Számos automata vérnyomásmérő-készülék előre beállított nyomásértékeket használ a felfújás során. A Comfort Air Technológia azonban automatikusan meghatározza az személy egyéni szisztolés vérnyomását (felső érték) a felfújás során, és a nyomást ennek megfelelően állítja be, 30 Hgmm-t adva az egyéni szisztolés értékhez.

Orvosi okokból és a mérési pontosság biztosítása érdekében a vérnyomásmérés során a felfújáshoz használt nyomásnak körülbelül 30 Hgmm-rel meg kell haladnia a várható szisztolés vérnyomás értékét.

Így például egy felhasználó, akinek szisztolés vérnyomása 130 Hgmm, és aki olyan vérnyomásmérő eszközt használ, amelynek előre beállított nyomása felfújáskor 190 Hgmm, kényelmetlenséget érezhet a vérnyomásmérés során, mivel nagy az eltérés szisztolés vérnyomása és a készülék felfújási nyomása között.

A Comfort Air Technológia használata során a nyomáskülönbség csak 30 Hgmm. Mivel nem előre beállított értéket használ, hanem automatikusan meghatározza a páciens szisztolés vérnyomásának egyéni értékét, a készülék csak 160 Hgmm-ig fújja fel a nyomást. Ez azt jelenti, hogy ez a vérnyomásmérő készülék csak akkora nyomást használ a felfújáshoz, amekkora a pontos és kíméletes vérnyomásméréshez valóban szükséges, anélkül, hogy kényelmetlenséget okozna a felhasználónak. A Comfort Air Technológia pontos értékeket biztosít, használata pedig egyszerű és kényelmes.

Innovatív technológia