A vérnyomásmérő készülékek minősége és pontossága

Az elmúlt években az elektronikai üzletekben, diszkontláncokban és gyógyászati segédeszköz boltokban található vérnyomásmérők száma megsokszorozódott. Sajnos csak néhány vérnyomásmérő felel meg a legtekintélyesebb hipertónia társaságok minőségi követelményeinek. Ezek a Német Hipertónia Társaság, Brit Hipertónia Társaság, és az Európai Hipertónia Társaság. Csakis az általuk meghatározott értékelési rendszer alapján lehet megkülönböztetni a minőségi vérnyomásmérőket a színvonaltalantól.

A HARTMANN célja, hogy a Tensoval vérnyomásmérők a lehető legmagasabb minőségi színvonalat képviseljék – azokért az emberekért, akiknek fontos a megbízható, precíz vérnyomásmérés.
Mindegyik Tensoval vérnyomásmérő megfelel a hipertónia társaságok legmagasabb követelményeinek. Továbbá, egyéb tanulmányok azt mutatják, hogy a Tensoval vérnyomásmérők hozzák a legpontosabb eredményeket, még olyan speciális körülmények esetén is, mint az aritmia vagy terhesség. Elismert orvosok és az egészségügy szakértői állítják, hogy a Tensoval készülékek megbízhatóak.

Szívünkön viseljük egészségét.