Szakértői vélemények a Tensoval vérnyomásmérőkről

 

Dr. Siegfried Eckert

főorvos, Észak-Rajna-Vesztfáliai Szív- és Diabétesz Központ, Bad Oeynhausen, Németország

„A Duo Sensor Technológia valódi innováció. A két mérési technológia kombinációja megbízhatóbbá teszi a vérnyomásmérést, és segít a magas vérnyomás kezelésének tökéletesítésében. A Duo Sensor Technológia minden betegnek előnyére válhat, még azoknak is, akik magas vérnyomásban, vagy a szívritmuszavarok különböző fajtáiban szenvednek…”
“…A készülék megbízható és pontos méréseket végez. A Tensoval® duo control használatával a betegeknek nem kell átélniük a mérések megszakításával járó frusztrációt – ez az, ami megkülönbözteti ezt a készüléket…”

 

Dr. Štefan Farský

Szlovák Szövetség a Hipertónia Ellen, Dom srdca s.r.o., Martin, Szlovákia

„…A Tensoval duo control-lal végzett vérnyomásmérés még abszolút aritmia, így például pitvarfibrilláció esetén is pontos eredményekkel szolgál…”

 

Prof. Dr. Rainer Schräder

Kardiológus at Medical Clinic III – CCB, Markus Hospital, Frankfurt/Main, Germany

A Tensoval Duo Control technológiáról:
“Aritmiában (pl. pitvarfibrilláció) szenvedő betegek esetében az oszcillometrikus mérési módszert túlságosan gyakran alkalmazzák.”

 

Dr. Annemarie De Greef and Andrew Shennan

Anya-magzat Kutatóközpont, Reprodukciós és Endokrinológiai Osztály, King’s College London, Északi Szárny, St. Thomas’ Hospital, London, UK

„…A Tensoval duo control ajánlható klinikai használatra terhesség esetén … a BHS protokoll alapján …”

"A Tensoval duo control mind a BHS, mind a Nemzetközi Szabvány követelményeinek eleget tesz, és az első teljesen automata auszkultációs vérnyomásmérő-készülék, amely A/A minősítést ért el az alacsony, közepes és magas vérnyomás betegségekben szenvedő kontrollcsoportok esetében. A készülék az Orvosi Mûszerfejlesztõk Társaságnak ajánlásait szintén kielégíti (ANSI/AAMI SP10 protokol). A készülék mind klinikai mind otthoni használatra alkalmas."

 

Michael Hein

Gyógyszerész, Frankfurt/ Main, Germany

“A készülék nagyon keresett a vevők körében. Ezidáig nem éltek panasszal a vevők a készüléket illetően. A mérési eredmény megbízható, még aritmiában szenvedő betegek esetében is.”

 

M. V. Borshchevskaja

Klinikai Funkcionális Diagnosztikai Tanszék, Szakmai Fejlődési Kar, Orosz Állami Orvosi Egyetem

„...a pozitív jelentések és a jelenlegi bizonyítékok alapot szolgáltatnak ahhoz, hogy a Tensoval duo control-t ajánljuk klinikai használatra …”

 

Julie Strobach

PTA (gyógyszerészeti-technikai asszisztens és igazgató, FAKTOR X Pharma Academy, Berlin, Németország)

„…A minőségi pecsét a minőség elismert bizonyítéka, amely szakorvosi körökben az ajánlás előfeltétele – így számomra is…”